Doe de Woonquiz

Verkocht

Nieuwbouw in Amersfoort Vathorst

Nieuw kunnen we Vathorst in Amersfoort niet meer noemen. De wijk leeft volop en is mateloos populair bij mensen die een nieuw huis zoeken dicht bij het gezellige stadshart van Amersfoort. Elke wijk is weer anders in opzet en architectuurstijl. Heel veel variatie dus. Maar wij kunnen zo veel vertellen. Kom langs, wandel rond en proef zelf de sfeer.

image alt

Laakse Tuinen - Opgeleverd

Een wijk met een goede combinatie van eengezinswoningen en appartementen waar kinderen veilig buiten kunnen spelen, waar je aan het water woont en jouw eigen elektrische bootje kunt aanleggen. Dat is Laakse Tuinen. De ruim opgezette, groene stadswijk ligt in de Noordwesthoek van Amersfoort Vathorst. Beeld je eens in: heerlijk wandelen langs het riviertje de Laak uitkijkend op de polder of een rondje hardlopen in het Westerpark. 

Alle woningen in Laakse Tuinen 1, 2, 3, 21, 22 en 23 ontwikkeld door Amerstaete (AM, BPD en Dura Vermeer) zijn verkocht. 

Wijk bekijken
image alt

Waterdorp - Opgeleverd

Waterdorp is uitverkocht. Inmiddels zijn alle woningen in Paal 1, 9, 10 en 12 opgeleverd.

Bekijk Waterdorp
image alt

De Bron - Opgeleverd

De Bron is uitverkocht en de woningen zijn opgeleverd. Een fantastische plek om te wonen! Midden in de wijk ligt een waterplas en de houtwallen, knotwilgen, waterlopen en dijkweggetjes verwijzen naar de rijke historie. Wat een sfeertje. Dit is echt zo’n plek waar iedereen zich thuis voelt. 

Wijk bekijken

Wil je ook wonen in Amersfoort Vathorst?

Zie jij jezelf wel wonen in Vathorst in Amersfoort? Meld je dan onderaan de pagina aan als belangstellende en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Wat gebeurt er in dit gebied? Lees het laatste nieuws
Centraal wonen in Vathorst Ligging